Klik Sini Utk tanda terima kasih pd Blog ni

Sunday, January 20, 2013

Ceramah Ustaz Kazim Elias dan Ustaz Haslin



Ustaz Kazim Elias dan Ustaz Haslin Baharin- TV3 Al-Kulliyyah - Janji[LINK UPDATE 10.3.13]
http://www.mediafire.com/?toeto86n57q5hnt
Kredit: ikonoto

Ustaz Haslin Baharin - Kuliah Zuhur (6.8.2012)
http://hu.lk/tm3d3qwturk0
Kredit: musollabalaifelda.blogspot.com

9 comments :

  1. salam, diharap dapat upload ceramah terkini drp ust. kazim, ust. haslin, ust badlishah coz kebanyakan yg ada ni ceramah lama ... semoga dpt mndngar cramah sekitar 2012/13 drp ustz2 ni...
    jazakallahu khair....

    ReplyDelete
  2. maaf la utk ustaz kazim payah nak dpt yg baru sebab saya x beli cd ust kazim,tu pun saya ambik banyak kat youtube.utk ustaz haslin dan badlishah payah sikit nak dpt yg terbaru sebab payah nak dpt sumber

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. As salam...saya cuba klik dekat all old ceramah dekat mediafire...tapi mcm tak bole jer....sorry nak taye mcm mana nak view all the ceramah tu. Tks.

    ReplyDelete
  6. saya dah check banyak ceramah yg kat atas kena remove oleh pihak mediafire,nanti saya akan upload yg lain

    ReplyDelete
  7. Salam 2 All..untuk koleksi kuliah agama,layari www.kuliahtube.com

    ReplyDelete
  8. As salam..klu bleh biarlh ustaz kazim trus mnjdi pmcramah smpai bila2...sb beliu byk mnbri anak muda zmn skrg bringt2 akn akhrt...please jgn brhnti pmceramah...sy suka ustaz kasim Alias..tq as salm..;)

    ReplyDelete
  9. Ustaz Kazim BEst

    ReplyDelete