Klik Sini Utk tanda terima kasih pd Blog ni

Sabtu, 6 Oktober 2012

Ceramah Ustaz shamsuri


Ustaz Shamsuri - BM 15 Bab Hukum selalu bergaul dgn pembesar-pembesar 2.10.2012
http://www.mediafire.com/?js5qm8fx3slrfl7

Ustaz Shamsuri - NE 2 Tafsir Surah An-Nahl Ayat 1-9 [1.10.2012]
http://www.mediafire.com/?ghl2krc2wotux2v
Kredit: Ismaazha Ismail

5 ulasan :

  1. salam, harap dapat bantuan dari siapa2 pun untuk download ceramah melalui blog izuman ni... saya lansung x tahu mcm mana nak download,, tlg emailkan kat email saya jarcruiez@yahoo.com. minta tlg sgt2 kerana sya x berapa paham mcm mana nk download melalui blog2 ni..

    BalasPadam
  2. salam sy dh kekeringan bahan utk di prdengarkan ni setelah maktabathy xleh nak download,, tlg bantuan,,, jarcruiez@yahoo.com

    BalasPadam
  3. saya akan cuba buat screenshot

    BalasPadam
  4. pelik pulak saya fikir apsal saudara boleh download kat mymaktabaty tapi kat blog saya x boleh download padahal sama saja cara download

    BalasPadam
  5. saya cuma mahu saudara memberitahu saya mcm mana nk download melalui blog saudara, terima kasih.salam

    BalasPadam