Klik Sini Utk tanda terima kasih pd Blog ni

Sunday, January 1, 2012

My Solat 2012 Untuk Handphone



waktu solat 2012 untuk handphone.
Kelebihan:
* Platform Java (untuk semua handphone)
* Saiz skrin boleh disesuaikan
* Pengiraan Waktu solat yang tepat mengikut panduan JAKIM
* Waktu solat untuk semua bandar2 besar di Malaysia


http://www.mediafire.com/?q4rpjr166cq284a
Kredit:mohamad asrul

Untuk Handphone N95
http://www.4shared.com/file/uB_tmPpd/MySolat2012n95.html
Kredit:Ukur

25 comments :

  1. Salam tuan,
    Saya try download tapi tak boleh buka. Boleh bantu?
    Tk.

    Drp:
    Rosli

    ReplyDelete
  2. RFS Fuel:
    Perisian ni hanya boleh digunakan pada handphone yang support perisian java (.jar).

    ReplyDelete
  3. ya hanya hp yg support java sahaja

    ReplyDelete
  4. salam
    saya pernah menggunakan software ini sejak dari tahun 2009 lagi kalau tak silap. tapi kali ini tak boleh install pada nokia N95 saya.application not compatible with phone. boleh bantu saya???

    ReplyDelete
  5. software ni sangat2 berguna pada saya.

    ReplyDelete
  6. salam,em,,,saya x berapa pandai la.hp sonyericsson saya x ada masalah nak install.mungkin saudara boleh search google taip my solat 2012 for N95

    ReplyDelete
  7. knpa jd invalid application? version thun sblm ni oke ja

    ReplyDelete
  8. setakat ni x jumpa lagi yg compatible dgn n95.

    ReplyDelete
  9. utk n95, perlu modific jar file... tukar midp-2.1 ke midp-2.0 dlm manifest.mf..

    guna 7-zip buka jar file, buka manifest.mf, edit midp, save back to achieve, insyaAllah ok

    ReplyDelete
  10. klau masih x blh, saya blh upload modified jar

    ReplyDelete
  11. yang latest waktu solat 2012 version 5.01.1 dah boleh install. kat getjar dah ade

    ReplyDelete
  12. ukur berkata...

    utk n95, perlu modific jar file... tukar midp-2.1 ke midp-2.0 dlm manifest.mf..

    guna 7-zip buka jar file, buka manifest.mf, edit midp, save back to achieve, insyaAllah ok

    TQ,saya dah boleh install app ni kat sony k770 saya.

    ReplyDelete
  13. bukan aje utk n95 tapi dah install ke blackberry, nokia e66 selepas edit midp

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tuan Ukur.... saya dah cuba nak edit file spt yang tuan cakap... tapi tak bolehlah... boleh tolong upload dan bagikan link tak untuk nokia N95...

      Delete
    2. http://www.4shared.com/file/uB_tmPpd/MySolat2012n95.html

      Delete
    3. terima kasih byk2 Tuan Ukur. saya dh donlod & install kat N95.

      Delete
  14. my solat 2012 untuk android xde ke?? nak install kat samsung galaxy S.

    ReplyDelete
  15. saya rasa mmg x ada sebab cuma support format java.cuma download app ni https://market.android.com/details?id=com.awis.waktusolat&hl=en
    atau https://market.android.com/details?id=com.phonegap.uprayer&hl=en

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. jika ada masalah sila download di getjar.com latest version
      http://getjar.com/MySolat2012
      versi 5.01.1

      Delete
  17. alhamdulillah dah dapat ^_^ terima kasih atas perkongsian :)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah,tx Tanpa Nama.setelah 5bulan xpakai mysolat,akhirnya tergerak hati nak try download lg sekali.versi MySolat2012n95 blh digunakan di nokia 6120c.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf,sepatutnya saudara ukur.semoga kita semua diberkati-Nya :)

      Delete